festival

Vilken framgångssaga för Indies senaste R B-artist “Tamalaneh!”

Senaste Rnb Artist “Tamalaneh” gör enorma framsteg med Independent Skivbolag “Bell Time Records”, främst genom låg budgetering Internet Marketing och Kampanjer.

Tamalaneh är nu en av de mest kända Indie Music Artists på webben idag i Rnb Genre. Google “Tamalaneh” och se själv. Ingen tvekan om du läser den här artikeln har du förmodligen hört talas om Independent Skivbolag “Bell Time Record’s” Senaste R B Artist “Tamalaneh”, en ung ensamstående kvinna och mor till 1 barn som vet hur man sing, och som också vet hur det känns att vara en blivande kämpande konstnär i en värld som så länge tillgodoses de Stora.  TAMALANEH, som är födelsenamn är Anjelle Hoxie, är en 28-årig kvinnlig R&B-artist vars musik är en korsning mellan Old School och New Skool R&B-genre med soul och unika krokar. Hon sägs påminna många om Kelly Rowland, Brandy, och Mary J Blige, 

Tamalaneh började sjunga Anita Baker

Tamalaneh började sjunga Anita Baker låtar vid en ålder av 3 år gammal, men sedan har vuxit till kärlek och har respekt för många andra fenomenala artister i olika genrer av musik. Hennes erfarenheter inkluderar Vocal Training vid 10 års ålder, Glee Club och High School Choir deltagande, och liveframträdanden i lokala arenor. Men under 2008 började saker och ting verkligen ta en vändning till det bättre för henne när hon ansluten med musikproducent Michael Bell, av Lansing, Michigan. Michael såg den råa talangen i denna R&B Sensation, och hans vision var att utveckla henne i begreppet “Old School Nu Skool Rnb”. 

Välj Soul Show

 Cirka 1 1 /2 år senare har Tamalaneh sedan dess blivit en internationell figur och House-hold namn till miljontals R B Musikälskare över hela världen. Hon har två Single Releases och ett Debutalbum som finns i de stora Online-butiker såsom; iTunes, Amazon, CDbaby, Rhapsody, CD Universe, Neptunus och många andra. Hon har varit en Featured Artist på flera framstående webbplatser såsom; “440Music.com Internet Radio, HearDat, Mixposure, Uplaya Dagens Artister, WhatsYourStrive.com, Nuvarande, WomensRadio, Smak News” och mycket mer.  Tamalaneh har haft talrika Radio- och Tidskriftintervjuer, och kan höras på många Radiosände uttag liksom; Fame Games, Indie Music Radio, UaRadio.net, Madd Radio, 440Music Internet Radio, PittRadio, Hear Dat Radio Podcast, WomensRadio Music Review, Pandarama Internet Radio, ITBREAKS, Airplay Direct, Jango, WWRadio Badge, Sunlight Radio 93.4 FM, Välj Soul Show, IndieLink Web Radio, Blog Talk Radio, 111East Digital Radio, och mycket mer. När det gäller sociala webbplatser, bloggar, gemenskaperna och kataloger webben, är Tamalaneh främjas på nästan varje webbplats tänkbara. Det skulle ta flera sidor att skriva för att lista hälften av de webbplatser hon och hennes låtar främjas på! Det bästa för alla som är intresserade av att veta vad Tamalaneh gör, hur många Fans hon har byggt upp under en tid, och där hennes musikkarriär för närvarande står, är att Google hennes namn. När du Google hennes namn kommer du att upptäcka att även en Indie Artist kan främjas i en Major sätt! Den “Old School Nu Skool Rnb Artist är på god väg, och allt detta görs på en liten budget som kan chocka alla Music Industry Professional. Ja, Tamalaneh är en sensation att lyssna på och hennes sång förmåga levererar ett smidigt ljud med exakt pitch kontroll, både i studio och live-inställningar, och hennes gåva att harmonisera är andra till ingen, och hon har förmågan att exakt leverera varorna första gången som håller studio ingenjörer från att behöva använda någon pitch korrekt. Men allt detta skulle vara ingenting om hon inte kunde dela sin gåva med världen och i slutändan försörja sig på det. Så nu efter att ha både en enda och album release under bältet, och en uppbyggd av många Fans och Anhängare av hennes musik, Kan Tamalaneh nu säkra att hävda att vissa har lagt på henne, “The New Rnb Sensation: Tamalaneh!

Posted in: Konserter